divendres, 19 d’octubre del 2007

SLEXCHANGE

Un interessant recurs per no perdre temps a SL és el portal Slexchange . Un portal que recull una gran quantitat d'objectes i scripts per a SL.



  • En primer lloc us heu de donar d'alta. Per facilitar millor la gestió, jous recomano un compte gmail amb el nom del avatar, per gestionar tot el que faci referència a SL.
  • Després de creat el compte l'haureu de validar doblement, a RL i a SL. Rebreu un correu amb l'adreça per validar el compte. I d'altra banda trobareu en el vostre compte a la web, de slexchange, una contrasenya per validar dins de SL el compte, i així el portal tindrà confirmat el vostre avatar. Busqueu un lloc de la llista de llocs a on hi han maquines validadores. Cliqueu i aneu dins de SL al lloc a on hi ha la màquina i cliqueu sobre la màquina i després a la línia de xat , escriviu "validate contrasenya" . Recordo que la contrasenya no és la d'entrar al portal, si no que la trobareu escrita en "My account".
  • Un cop ja identificats dins i fora podreu realitzar transaccions de compra/venda des de la web, amb el conseqüent estalvi de temps i amb una millor informació sobre els productes.
  • Recordar-vos que podeu emprar els cercadors i que també hi han molt productes gratuïts.

Cercador per categories (esquerra) i per àmbits (centre)


Llista de productes obtinguda a l'escollir FREE


Fitxa del producte escollit: "Free Scripts


Missatge per confirmar la compra de O$Lindens


Missatge que informa que es realitza la operació de venda


Missatge dins de SL que ens comuniquen si acceptem l'objecte


Etiquetatge: Sindicació Del.icio.us
, , , , ,